+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

MudSweatTrails — website

Qvadis - website

Project Details

Klant MudSweatTrails
Business trailrunning
Jaar 2017
Skills WordPress, tekstredactie, contentplaatsing, maatwerk
Site www.mudsweattrails.nl
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Reclame, Software maatwerk, Drukwerk, Events

Opdrachtbeschrijving

Speelse maar serieuze site, waarbij het initiële ontwerp geschikt moest zijn voor een complexe site.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van een veelvoud aan pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft. De site heeft een aantal templates voor ‘normale’ pagina-types, die onderling verschillen naar gebruik maar toch duidelijk uit dezelfde familie komen. En daarnaast zijn er ook verschillende speciale templates voor events, die elk een ietwat afwijkende vormgeving hebben.

Naast het gelede ontwerp voor de reguliere content, is er ook op diverse plaatsen maatwerk verzorgt in WordPress, in gevallen waar bestaande software (‘plugins’) niet toereikend was. Zo kunnen er individuele races toegevoegd worden waar deelnemers hun tijden, commentaar en foto’s kunnen uploaden, zijn er afgeschermde pagina’s voor normale races, en is er een zeer uitgebreide trailkalender met wereldwijd overzicht van trailrunning races.

De site wordt zeer regelmatig van nieuwe content voorzien door de eigenaar en redacteurs en schrijvers, en kent bij pieken grote bezoekersaantallen.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.