+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Logo & Huisstijl

IanusWeb helpt ondernemingen om op te vallen, met een passend en stijlvol logo. U bent goed in wat u doet – wij zorgen dat u er goed uitziet terwijl u dit doet…

In het kort

Ontwerp van uw logo en huisstijl door IanusWeb:

  • Een sterk beeldmerk, passend bij uw bedrijf, op basis van een prikkelende intake
  • Modern of retro, uitdagend of neutraal, zwierig of chique… u krijgt een logo naar wens
  • U ontvangt 2 of 3 ontwerpen die we daarna samen fijnslijpen
  • Uitgeleverd in verschillende afmetingen en bestandsformaten voor vele toepassingen
  • Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes maar ook icons, social media  en websites, alles perfect in stijl
  • Denk ook eens aan templates voor Word of PowerPoint
  • Bedrijfsnaam nodig? IanusWeb helpt u verder!

LOGO

Uw logo – en huisstijl – zegt iets over uw imago en aanbod, en verbeeldt zo waar uw onderneming voor staat. Want meer dan alleen maar een naam met een leuk plaatje, werkt een goed logo sterk beeldvormend. En u wilt toch ook graag herkend worden?

Een ontwerp door IanusWeb komt daarom ook nooit uit de lucht vallen. Voordat we aan de slag gaan met uw logo, zitten we eerst rond de tafel voor een prikkelende intake, op zoek naar het hart van uw onderneming. Hierin komen voor de hand liggende zaken als uw producten of diensten, doel en doelgroep aan bod, maar ook soms lastiger materie als sterke punten en onderscheidend vermogen. Verder bepalen we welke uitstraling u graag in uw logo ziet: chique of vlot, hip of klassiek, eenvoudig of mysterieus, et cetera. En mogelijk heeft u nog wensen of juist afkeer op gebied van vorm of kleur.

Met behulp van deze informatie ontwerpt IanusWeb een logo dat herkenbaar is voor uw klanten, maar waarmee u ook uitstraalt wat u wilt uitstralen. Kijk voor voorbeelden van logo’s bij Portfolio – tab ‘Logo’

Ontwerp

Na de intake gaat IanusWeb aan de slag om uw logo vorm te geven. U ontvangt in de regel 2 of 3 ontwerpen. Hierna slijpen we uw keuze fijn. Aanpassing van kleur of lettertype, onderschrift of een set met meerdere kleuren… er kan veel.

Het uitgekristalliseerde logo krijgt u aangeleverd in een keur aan afmetingen en bestandstypen, zowel voor print als voor scherm. En uiteraard bent u eigenaar van het logo: het verbeeldt namelijk úw onderneming en niet die van iemand anders.

Naast visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en website, kan uw huisstijl ook zaken als FaceBook, icons, kaartjes, mappen, DVD’s, spandoeken of templates voor Word en PowerPoint omvatten. IanusWeb ontwerpt al uw huisstijlelementen met een helder en onmiskenbaar familiegezicht: uw herkenbaarheid is gegarandeerd! En waar nodig schrijven wij voor u een huisstijlhandboek.

FULL-SERVICE — Naast het ontwerp van uw logo en huisstijl verzorgt IanusWeb ook de opmaak en productie van al uw uitingen. U heeft zo maar één adres nodig, waar uw naam, merk en herkenbaarheid in veilige handen zijn. IanusWeb bewaakt uw huisstijl, adviseert, begeleidt én voert uit. Zo houdt u tijd over om te doen waar u het best in bent; net zoals IanusWeb.

U bent toe aan een opvallend logo en een herkenbare huisstijl?

Natuurlijk! Want uw onderneming mag gezien worden.

Logo & Huisstijl

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Logo & Huisstijl

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.