+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Logo & Huisstijl

IanusWeb helpt ondernemingen om op te vallen, met een passend en stijlvol logo. U bent goed in wat u doet – wij zorgen dat u er goed uitziet terwijl u dit doet…

In het kort

Ontwerp van uw logo en huisstijl door IanusWeb:

  • Een sterk beeldmerk, passend bij uw bedrijf, op basis van een prikkelende intake
  • Modern of retro, uitdagend of neutraal, zwierig of chique… u krijgt een logo naar wens
  • U ontvangt 2 of 3 ontwerpen die we daarna samen fijnslijpen
  • Uitgeleverd in verschillende afmetingen en bestandsformaten voor vele toepassingen
  • Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes maar ook icons, social media  en websites, alles perfect in stijl
  • Denk ook eens aan templates voor Word of PowerPoint
  • Bedrijfsnaam nodig? IanusWeb helpt u verder!

LOGO

Uw logo – en huisstijl – zegt iets over uw imago en aanbod, en verbeeldt zo waar uw onderneming voor staat. Want meer dan alleen maar een naam met een leuk plaatje, werkt een goed logo sterk beeldvormend. En u wilt toch ook graag herkend worden?

Een ontwerp door IanusWeb komt daarom ook nooit uit de lucht vallen. Voordat we aan de slag gaan met uw logo, zitten we eerst rond de tafel voor een prikkelende intake, op zoek naar het hart van uw onderneming. Hierin komen voor de hand liggende zaken als uw producten of diensten, doel en doelgroep aan bod, maar ook soms lastiger materie als sterke punten en onderscheidend vermogen. Verder bepalen we welke uitstraling u graag in uw logo ziet: chique of vlot, hip of klassiek, eenvoudig of mysterieus, et cetera. En mogelijk heeft u nog wensen of juist afkeer op gebied van vorm of kleur.

Met behulp van deze informatie ontwerpt IanusWeb een logo dat herkenbaar is voor uw klanten, maar waarmee u ook uitstraalt wat u wilt uitstralen. Kijk voor voorbeelden van logo’s bij Portfolio – tab ‘Logo’

Ontwerp

Na de intake gaat IanusWeb aan de slag om uw logo vorm te geven. U ontvangt in de regel 2 of 3 ontwerpen. Hierna slijpen we uw keuze fijn. Aanpassing van kleur of lettertype, onderschrift of een set met meerdere kleuren… er kan veel.

Het uitgekristalliseerde logo krijgt u aangeleverd in een keur aan afmetingen en bestandstypen, zowel voor print als voor scherm. En uiteraard bent u eigenaar van het logo: het verbeeldt namelijk úw onderneming en niet die van iemand anders.

Naast visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en website, kan uw huisstijl ook zaken als FaceBook, icons, kaartjes, mappen, DVD’s, spandoeken of templates voor Word en PowerPoint omvatten. IanusWeb ontwerpt al uw huisstijlelementen met een helder en onmiskenbaar familiegezicht: uw herkenbaarheid is gegarandeerd! En waar nodig schrijven wij voor u een huisstijlhandboek.

FULL-SERVICE — Naast het ontwerp van uw logo en huisstijl verzorgt IanusWeb ook de opmaak en productie van al uw uitingen. U heeft zo maar één adres nodig, waar uw naam, merk en herkenbaarheid in veilige handen zijn. IanusWeb bewaakt uw huisstijl, adviseert, begeleidt én voert uit. Zo houdt u tijd over om te doen waar u het best in bent; net zoals IanusWeb.

U bent toe aan een opvallend logo en een herkenbare huisstijl?

Natuurlijk! Want uw onderneming mag gezien worden.