+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Diensten

U kunt bij IanusWeb terecht voor een heel scala aan diensten, alle met hetzelfde doel: het aan de man brengen van uw product of dienst. Daarbij loopt onze dienstverlening van advies en concept tot kant-en-klare oplevering. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, IanusWeb bespaart u tijd, bewaakt de kwaliteit van uw uitingen en neemt u dus veel zorgen uit handen.

In het kort

IanusWeb levert de volgende diensten onder één dak:

  • Design, uitvoering en onderhoud van websites, van groot tot klein, van eenvoudig tot geavanceerd – o.a. WordPress, webshop, documentbeheer, forum of nieuwsbrief
  • Webmarketing – uw website vindbaar gemaakt via o.a. Google AdWords en social media campagnes
  • Webteksten die fijn zijn voor bezoekers en zoekmachines
  • Ontwerp van logo & huisstijl
  • Ontwerp van o.a. briefpapier, mappen, enveloppen, visitekaartjes, templates of uw FaceBook page
  • Opmaak in stijl van advertenties, flyers, brochures e.d.
  • Hoge kwaliteit drukwerk
  • Creatie bedrijfsnaam

LOGO & HUISSTIJL

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

OPMAAK

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed – en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

WEBDESIGN

IanusWeb ontwerpt, maakt en onderhoudt websites die doen waarvoor ze bedoeld zijn: het vermarkten van uw product of dienst. Daarom is een website door IanusWeb altijd specifiek gericht op uw onderneming. Of u nu een eenvoudige site nodig heeft of een geavanceerder exemplaar met CMS of webshop, IanusWeb bezit de kennis en expertise om van uw site een succes te maken.

WEBMARKETING

Een website is alleen zinvol als deze ook gevonden wordt. Webmarketing omvat zowel het effectief bouwen van uw website, als het extern promoten van uw site. Denk bij dit laatste aan o.a. het verkrijgen van links naar uw site, het opzetten van social media campagnes of het inzetten van Google AdWords. IanusWeb helpt u bij het vindbaar maken van uw website.

WEBTEKSTEN

Een goede webtekst is cruciaal voor het succes van uw website. De tekst moet goed verteerbaar en boeiend zijn voor uw bezoekers, maar ook voor zoekmachines. IanusWeb beheerst alle finesses van het tekstschrijven – voor web of daarbuiten.

FULL-SERVICE — IanusWeb probeert u met zijn full-service concept zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigenlijke business. Niet alleen scheelt u dit veel tijd en zorgen, maar u bent ook nog eens verzekerd van consistentie in al uw uitingen, waardoor uw onderneming op zijn best voor de dag komt. Probeer het… wij zullen u niet teleurstellen.

Op zoek naar dat bureau dat echt álles (...) voor u kan regelen qua site, ontwerp en teksten?

IanusWeb kon wel eens het einde van uw zoektocht zijn.