+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Full-service

De filosofie van IanusWeb achter het begrip ‘full-service’ is eenvoudig: als het maar even kan, hoeft u geen andere partner voor uw marketinguitingen in te schakelen dan IanusWeb! En waar wij de expertise zelf niet in huis hebben, kunnen wij meestal bouwen op vertrouwde partners uit ons netwerk. En ook ‘gewone service’ is bij IanusWeb geen hol begrip, maar iets dat wij tastbaar maken door betrokkenheid, bereikbaarheid en advies.

In het kort

Het gemak van alles onder één dak:

  • Webdesign, webteksten en webmarketing… uw site volledig verzorgd
  • Huisstijl en logo, alles herkenbaar op één lijn
  • Tastbare service en kwaliteit
  • Kunnen wij iets niet zelf? Dan kunnen wij meestal aanvullende diensten via vertrouwde partners verzorgen
  • Advies op maat, voor efficiency en effectiviteit
  • Zorgenvrij zaken doen, uw marketing in goede handen

Full-service

In zee gaan met IanusWeb betekent dat u de uitvoering van al uw marketingzaken bij één partij neer kunt leggen. IanusWeb staat voor meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie, design en vooral websites. Een geslaagde mix van kwaliteit, creativiteit, een frisse kijk op zaken en natuurlijk effectieve marketing en communicatie vindt u terug in alles wat u van IanusWeb vraagt. Dit scheelt u de nodige tijd en aandacht, die u zo kunt besteden aan uw business. Werken met IanusWeb betekent zorgenvrij uw marketing uitbesteden.

Niet onbelangrijk is verder het ‘grote plaatje’. Want als IanusWeb betrokken is bij – al – uw marketinginspanningen, komt dit de kracht en eenheid van uw uitingen ten goede. Wij kijken immers met u mee naar de korte en de lange termijn. IanusWeb beschikt over de skills en de ervaring om al uw marketinguitingen doordacht, uniform en vooral effectief te laten zijn.

Service

Voor IanusWeb is ‘service’ geen leeg begrip maar onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Want de schoorsteen alhier moet roken maar die andere beloning is ook erg belangrijk: de wetenschap dat wij uw onderneming écht geholpen hebben. Met een mooie huisstijl, een goede site of waardevol advies. En regelmatig ook met zaken zoals e-mail, hosting, beveiliging en andere technische uitdagingen. Daarvoor nemen wij graag dat stapje extra. Wij kijken en denken voortdurend met u mee. Advies komt bij IanusWeb gevraagd en ongevraagd, altijd met uw doelstellingen in het achterhoofd. Weten wij een beter alternatief? U hoort het. Is er directe actie nodig? IanusWeb staat voor u klaar, ook buiten de reguliere uren, zonder er direct de stopwatch bij te pakken.

Zo maakt IanusWeb niet alleen full-service maar ook ‘gewone’ service tastbaar.

Voor een complete dienstverlening en een zorgenvrije ervaring op gebied van – vrijwel – al uw marketinguitingen zit u dus goed bij IanusWeb. Geen holle woorden, geen afstandelijke en duurbetaalde blabla, maar gewoon eerlijke service tegen een eerlijke prijs. Zoals het hoort.

Dus u wilt zorgenvrij uw marketinguitingen op de rit zetten?

IanusWeb helpt u met raad en daad bij het bereiken van uw doel en doelgroep.