+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Full-service

door | 18 jun 2016

De filosofie van IanusWeb achter het begrip ‘full-service’ is eenvoudig: als het maar even kan, hoeft u geen andere partner voor uw marketinguitingen in te schakelen dan IanusWeb! En waar wij de expertise zelf niet in huis hebben, schakelen wij vertrouwde partners uit ons netwerk in. En ook ‘gewone service’ is bij IanusWeb geen hol begrip, maar iets dat wij tastbaar maken door betrokkenheid, bereikbaarheid en advies.

In het kort

Het gemak van alles onder één dak:

  • Webdesign, webteksten en webmarketing… uw site volledig verzorgd
  • Huisstijl en logo, alles herkenbaar op één lijn
  • Tastbare service en kwaliteit
  • Hulp nodig met Word, PowerPoint of (instellen van) e-mail? Ook hier springen wij bij
  • Kunnen wij iets niet zelf? Dan verzorgen wij aanvullende diensten via vertrouwde partners
  • Advies op maat, voor efficiency en effectiviteit
  • Zorgenvrij zaken doen, uw marketing in goede handen

Full-service

In zee gaan met IanusWeb betekent dat u de uitvoering van al uw marketingzaken bij één partij neer kunt leggen. IanusWeb staat voor meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie, design en vooral websites. Een geslaagde mix van kwaliteit, creativiteit, een frisse kijk op zaken en natuurlijk effectieve marketing en communicatie vindt u terug in alles wat u van IanusWeb vraagt. Dit scheelt u de nodige tijd en aandacht, die u zo kunt besteden aan uw business. Werken met IanusWeb betekent zorgenvrij uw marketing uitbesteden.

Niet onbelangrijk is verder het ‘grote plaatje’. Want als IanusWeb betrokken is bij – al – uw marketinginspanningen, komt dit de kracht en eenheid van uw uitingen ten goede. Wij kijken immers met u mee naar de korte en de lange termijn. IanusWeb beschikt over de skills en de ervaring om al uw marketinguitingen doordacht, uniform en vooral effectief te laten zijn.

Service

Voor IanusWeb is ‘service’ geen leeg begrip maar onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Want de schoorsteen alhier moet roken maar die andere beloning is ook erg belangrijk: de wetenschap dat wij uw onderneming écht geholpen hebben. Met een mooie huisstijl, een goede site of waardevol advies. En regelmatig ook met zaken zoals e-mail, hosting, beveiliging en andere technische uitdagingen. Daarvoor nemen wij graag dat stapje extra. Wij kijken en denken voortdurend met u mee. Advies komt bij IanusWeb gevraagd en ongevraagd, altijd met uw doelstellingen in het achterhoofd. Weten wij een beter alternatief? U hoort het. Is er directe actie nodig? IanusWeb staat voor u klaar, ook buiten de reguliere uren, zonder er direct de stopwatch bij te pakken.

Zo maakt IanusWeb niet alleen full-service maar ook ‘gewone’ service tastbaar.

Voor een complete dienstverlening en een zorgenvrije ervaring op gebied van – vrijwel – al uw marketinguitingen zit u dus goed bij IanusWeb. Geen holle woorden, geen afstandelijke en duurbetaalde blabla, maar gewoon eerlijke service tegen een eerlijke prijs. Zoals het hoort.

Dus u wilt zorgenvrij uw marketinguitingen op de rit zetten?

IanusWeb helpt u met raad en daad bij het bereiken van uw doel en doelgroep.

Full-service

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Full-service

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Full-service

door | 18 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?