+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webmarketing

door | 11 jun 2016

Een website zonder bezoekers is als een feestje zonder gasten: leuk maar een beetje jammer. Webmarketing is het voortdurend promoten van uw website, zowel op uw site zelf als elders op het web, om uw herkenbaarheid en vindbaarheid te vergroten. U bent altijd op zoek naar uw doelgroep en IanusWeb helpt u daarbij.

In het kort

Webmarketing door IanusWeb:

  • Het verhogen van bezoek op uw website door meer bekendheid
  • Het verbeteren van de kwaliteit van uw bezoekers
  • Uw site geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines
  • Inzet van gerichte social media campagnes, zowel advies als uitvoering
  • Opzet en onderhoud van AdWords campagnes
  • Aanpassen webteksten om uw vindbaarheid te vergroten
  • Opzet en content van blog of discussiegroep
  • Zeer intensieve webmarketing nodig, bijv. voor webshop? IanusWeb werkt samen met webmarketing-specialist Word Vindbaar

Bekend worden en bekend blijven

En dan heeft u uw nieuwe website. U heeft alles pico bello voor elkaar, maar wordt u wel gevonden? Want zonder bezoekers is uw site niet effectief.

Webmarketing is het verhogen en verbeteren van bezoek op uw website. Meer bezoekers betekent meer kans op succes. Maar net zo belangrijk is de kwaliteit van deze bezoekers. Want bezoekers die niet geïnteresseerd zijn in uw aanbod, zijn voor u niet interessant.

Stappen in webmarketing

Al tijdens de bouw optimaliseert IanusWeb uw site zelf voor zoekmachines, deels op technisch en deels op tekstueel vlak. Dit vergroot de vindbaarheid voor trefwoorden die uw business omschrijven.

Nu uw site zelf in orde is, gaat het werk buiten uw website verder. Voornaamste doel hiervan is het verkrijgen van – hoogwaardige – links naar uw website, omdat deze ‘inbound links’ belangrijk zijn voor uw positie in zoekmachines.

Webmarketing is overigens nooit ‘klaar’. Het vergt een voortdurende inspanning om uw bekendheid te handhaven of te verbeteren, zowel op uw site als daarbuiten. IanusWeb helpt u bij het vindbaar maken van uw website en het op de langere termijn bekend blijven op het web.

AdWords

Verder kan IanusWeb, op basis van jarenlange ervaring, Google AdWords campagnes voor u opzetten en onderhouden. AdWords zijn betaalde plaatsingen boven of naast de normale zoekresultaten; een snelle manier om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. In AdWords bepalen o.a. budget, zoektermen en reclametekst het resultaat van uw plaatsing.

Social Media

Het inzetten van social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube of Pinterest kan een grote bijdrage leveren aan uw bekendheid, maar vooral ook aan de betrokkenheid bij uw merk. Door de nadruk op interactie kunt u daadwerkelijk in contact treden met uw doelgroep, van gedachten wisselen, adviezen geven en input ontvangen.

IanusWeb geeft u advies en helpt u bij het opzetten en bijhouden van effectieve social media campagnes. De nadruk hier ligt op kwaliteit i.p.v. kwantiteit, relevante berichten voor uw doelgroep, actualiteit, toon en natuurlijk interactie. IanusWeb helpt u bijvoorbeeld bij het plaatsen van foto’s en video’s, advertenties, het delen van expertise en deskundigheid, het promoten van acties of gebeurtenissen, het geven van een ‘kijkje in uw keuken’ en vinden van en deelnemen aan relevante communities.

Promotie van uw website is noodzakelijk om gevonden te worden. Dat is geen eenmalige oefening, maar een voortdurend proces. IanusWeb helpt u hierbij, op alle (marketing)technische wijzen die voorhanden zijn. De intensiteit van deze inspanningen bepaalt u zelf.

Dus u wilt ook uw dienst of product beter vindbaar maken?

IanusWeb helpt u graag op weg naar (digitale) bekendheid.

Webmarketing

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Webmarketing

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Webmarketing

door | 11 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?