+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webmarketing

Een website zonder bezoekers is als een feestje zonder gasten: leuk maar een beetje jammer. Webmarketing is het voortdurend promoten van uw website, zowel op uw site zelf als elders op het web, om uw herkenbaarheid en vindbaarheid te vergroten. U bent altijd op zoek naar uw doelgroep en IanusWeb helpt u daarbij.

In het kort

Webmarketing door IanusWeb:

  • Het verhogen van bezoek op uw website door meer bekendheid
  • Het verbeteren van de kwaliteit van uw bezoekers
  • Uw site geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines
  • Inzet van gerichte social media campagnes, zowel advies als uitvoering
  • Opzet en onderhoud van AdWords campagnes
  • Aanpassen webteksten om uw vindbaarheid te vergroten
  • Opzet en content van blog of discussiegroep
  • Zeer intensieve webmarketing nodig, bijv. voor webshop? IanusWeb werkt samen met webmarketing-specialist Word Vindbaar

Bekend worden en bekend blijven

En dan heeft u uw nieuwe website. U heeft alles pico bello voor elkaar, maar wordt u wel gevonden? Want zonder bezoekers is uw site niet effectief.

Webmarketing is het verhogen en verbeteren van bezoek op uw website. Meer bezoekers betekent meer kans op succes. Maar net zo belangrijk is de kwaliteit van deze bezoekers. Want bezoekers die niet geïnteresseerd zijn in uw aanbod, zijn voor u niet interessant.

Stappen in webmarketing

Al tijdens de bouw optimaliseert IanusWeb uw site zelf voor zoekmachines, deels op technisch en deels op tekstueel vlak. Dit vergroot de vindbaarheid voor trefwoorden die uw business omschrijven.

Nu uw site zelf in orde is, gaat het werk buiten uw website verder. Voornaamste doel hiervan is het verkrijgen van – hoogwaardige – links naar uw website, omdat deze ‘inbound links’ belangrijk zijn voor uw positie in zoekmachines.

Webmarketing is overigens nooit ‘klaar’. Het vergt een voortdurende inspanning om uw bekendheid te handhaven of te verbeteren, zowel op uw site als daarbuiten. IanusWeb helpt u bij het vindbaar maken van uw website en het op de langere termijn bekend blijven op het web.

AdWords

Verder kan IanusWeb, op basis van jarenlange ervaring, Google AdWords campagnes voor u opzetten en onderhouden. AdWords zijn betaalde plaatsingen boven of naast de normale zoekresultaten; een snelle manier om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. In AdWords bepalen o.a. budget, zoektermen en reclametekst het resultaat van uw plaatsing.

Social Media

Het inzetten van social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube of Pinterest kan een grote bijdrage leveren aan uw bekendheid, maar vooral ook aan de betrokkenheid bij uw merk. Door de nadruk op interactie kunt u daadwerkelijk in contact treden met uw doelgroep, van gedachten wisselen, adviezen geven en input ontvangen.

IanusWeb geeft u advies en helpt u bij het opzetten en bijhouden van effectieve social media campagnes. De nadruk hier ligt op kwaliteit i.p.v. kwantiteit, relevante berichten voor uw doelgroep, actualiteit, toon en natuurlijk interactie. IanusWeb helpt u bijvoorbeeld bij het plaatsen van foto’s en video’s, advertenties, het delen van expertise en deskundigheid, het promoten van acties of gebeurtenissen, het geven van een ‘kijkje in uw keuken’ en vinden van en deelnemen aan relevante communities.

Promotie van uw website is noodzakelijk om gevonden te worden. Dat is geen eenmalige oefening, maar een voortdurend proces. IanusWeb helpt u hierbij, op alle (marketing)technische wijzen die voorhanden zijn. De intensiteit van deze inspanningen bepaalt u zelf.

Dus u wilt ook uw dienst of product beter vindbaar maken?

IanusWeb helpt u graag op weg naar (digitale) bekendheid.