+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Tarieven

door | 11 jun 2016

IanusWeb doet geen concessies waar het kwaliteit en service betreft. Dit betekent dat u van IanusWeb een professionele instelling mag verwachten. Wij nemen u, uw onderneming en uw opdrachten serieus – en hanteren dus ook een serieuze prijsstelling. Wij doen niet aan aanbiedingen en gemarchandeer met de prijs wordt niet gehonoreerd. IanusWeb is geen budgetbedrijf maar we doen ook niet mee met de grote bureaus en hun megabudgetten. Wij gaan voor ‘waar voor uw geld’ en gaan daarin tot het uiterste.

In het kort

Over de tarieven van IanusWeb:

 • Flatrate voor werkzaamheden: EUR 75,= p/u
 • Fixed price of op basis van urenschatting
 • Altijd een reële schatting van benodigde uren vooraf
 • Redelijkheid en billijkheid zijn het uitgangspunt
 • Intake en offerte zijn vrijblijvend
 • Neem contact op met IanusWeb voor tarieven van freelance- of interimwerk
 • Website vanaf EUR 600,=
 • Webshop vanaf EUR 900,=
 • Logo vanaf EUR 350,=

Prijsopgaaf

Veel projecten worden aangenomen op basis van het geschat aantal benodigde uren. Dit betekent dat u van IanusWeb een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgaaf krijgt op basis van de dan bekende specificaties van het project. Wij zijn er trots op slechts heel af en toe af te hoeven wijken van een prijsopgaaf.

Kan een project nauwkeurig afgebakend worden – door o.a. opleveringseisen, randvoorwaarden en procedures voor meer/minderwerk – dan is ook fixed price mogelijk. Hierbij wordt een vaste prijs afgesproken, waar slechts bij uitzondering van afgeweken wordt. Er wordt dan natuurlijk wel streng gelet op de omschrijving van de opdracht.

Treden er toch onvoorziene omstandigheden op, door bijvoorbeeld gewijzigde specificaties of door voortschrijdend inzicht, dan kan dit betekenen dat er meer uren nodig zijn dan initieel opgegeven. Moet een prijsopgaaf daardoor aangepast worden, dan gebeurt dit uiteraard alleen in goed overleg.

Prijzen

 • Uurtarief: EUR 75,=
  flatrate voor alle werkzaamheden
 • Website vanaf EUR 600,=
  bijv. eenvoudig WordPress ontwerp, enige tekstredactie / grafische bewerking, plaatsen content
 • Webshop vanaf EUR 900,=
  bijv. eenvoudig WordPress ontwerp met WooCommerce, enige tekstredactie / grafische bewerking, plaatsen basisset producten
 • Logo vanaf EUR 350,=
  ontwerp (2 of 3), finetuning, uitlevering in diverse bestandsformaten
 • Huisstijl vanaf EUR 175,=
  bijv. ontwerp visitekaartje, briefpapier, envelop

Bovenstaande prijzen zijn voorbeelden en in de praktijk afhankelijk van o.a. complexiteit van de opdracht en geschiktheid van aangeleverde materialen. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. IanusWeb bepaalt altijd vooraf of een opdracht voor ‘fixed price’ in aanmerking komt. Andere fixed price opdrachten dan de bovenstaande voorbeelden zijn in overleg mogelijk.

Prijzen geldig vanaf 03 september 2018. Op alle diensten en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

‘If you pay peanuts, you get monkeys’ is een gevleugeld Amerikaans gezegde. Daar staat IanusWeb van harte achter. Net zo verfoeilijk vinden wij echter schrijven met een vork… U kunt bij IanusWeb altijd vertrouwen op eerlijk werk voor een eerlijke prijs, zonder verrassingen.

Dus u wilt graag waar voor uw geld?

Dat komt goed uit! Want dat is precies hoe IanusWeb voor u aan de slag gaat.

Tarieven

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Tarieven

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Tarieven

door | 11 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?