+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Werken met IanusWeb

door | 8 jun 2016

Zakendoen met IanusWeb betekent dat u uw volle aandacht kunt richten op uw business, omdat wij al uw uitingen kunnen bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Tastbare service en onze volle aandacht tegen een eerlijk tarief: dat betekent effectieve en creatieve uitingen voor uw onderneming, zonder zorgen.

In het kort

Wat betekent zaken doen met IanusWeb?

  • Webdesign, webmarketing, webteksten, huisstijl, logo en opmaak… alles onder één dak
  • Tastbare service en kwaliteit
  • Alle werkzaamheden altijd met focus op uw onderneming
  • Advies is een belangrijke pijler onder wat wij leveren, naast inzet en bereikbaarheid
  • Aanvullende diensten via vertrouwde partners
  • Zorgenvrij zaken doen, want IanusWeb neemt u werk uit handen
  • Uw onderneming is uniek, dus IanusWeb levert werk op maat

Full-service

IanusWeb neemt u veel werk uit handen als het om marketing gaat. U heeft nu met één bureau alle diensten onder één dak, van website tot teksten en van logo tot opmaak en drukwerk. IanusWeb houdt de vinger aan de pols en bewaakt voortgang en uniformiteit. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan uw business.

Daarnaast is service voor IanusWeb de gewoonste zaak van de wereld. Wij staan voor u klaar, met advies, een sprintje hier en daar en goede bereikbaarheid. Werken met IanusWeb betekent voor u dus zorgenvrij ondernemen!

Uw onderneming

Elke onderneming is uniek en verdient het gezien te worden. Het zoeken naar de ziel van uw onderneming begint al bij de uitgebreide intake voor logo of website. Samen gaan we op zoek naar de unieke elementen van uw bedrijf, naar wat u beweegt en motiveert, maar ook naar wat de buitenwereld van u verwacht. Uw kennis en expertise zijn hierbij onmisbaar, want u kent immers uw business; IanusWeb bezit de skills om de ziel van uw bedrijf in ontwerp zichtbaar te maken.

Tarieven

Het tarief dat IanusWeb voor zijn diensten in rekening brengt is heel eenvoudig: wij rekenen EUR 75,= per uur excl. BTW voor alle werkzaamheden. U krijgt voordat IanusWeb van start gaat een opgaaf van de benodigde uren, en dus de prijs. Pas na acceptatie is de opdracht formeel van start gegaan en gaat u met IanusWeb in zee.

Wij snijden geen bochten af en leveren ongeacht de opdracht – groot of klein, moeilijk of makkelijk – service en kwaliteit. Dit doen wij in de overtuiging dat uw bedrijf alleen dan het beste geholpen is. En dat laatste is natuurlijk een kwestie van beroepseer.

Naast inzet op urenbasis kunnen projecten soms ook aangenomen worden als ‘fixed price’, afhankelijk van de situatie. Dit is alleen mogelijk als de opdracht eenduidig omkaderd is, met een duidelijk begin- en eindpunt en een nauwkeurige omschrijving van hetgeen opgeleverd moet worden. Een en ander bespreken wij altijd vooraf en duidelijk.

Voor freelance- of interimwerk gelden speciale tarieven. Neem gerust contact op als u interesse heeft.

IanusWeb neemt u met genoegen en professionaliteit werk uit handen voor al uw uitingen. U concentreert zich op uw business, IanusWeb helpt u bij het zo goed mogelijk vermarkten daarvan.

Als u de werkwijze van IanusWeb wel ziet zitten...

… kunt u natuurlijk direct even contact opnemen. Geen verplichtingen.

Werken met IanusWeb

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Werken met IanusWeb

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Werken met IanusWeb

door | 8 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?