+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Referenties

Klanten aan het woord over de samenwerking met IanusWeb… hoort u het ook eens van een ander.

Eric, bedankt voor het maken van de nieuwe site, ben erg tevreden hoe het gegaan is. Regelmatig overleg gehad en daarna gelijk wat aangepast. Ik zou een nieuwe klant die erom vraagt graag doorsturen naar jou.

Peter Gommers

eigenaar, Totaal Timmerwerk

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van IanusWeb. Eric is in het gehele traject van het opstarten van ons bedrijf betrokken geweest. Door zijn enthousiasme en oprechte interesse heeft hij een positieve bijdrage geleverd om ons bedrijf een succesvolle start te laten maken. Hij heeft ons logo ontworpen, de site gebouwd, zelfs bij het ontwikkelen van de bedrijfsnaam heeft hij een doorslaggevende bijdrage geleverd. In het voortraject heeft hij ons goed na laten denken door zijn (soms voor ons lastige) vragen. We kunnen niet anders zeggen dat de diensten die Eric heeft geleverd, dubbel en dwars resultaat hebben opgeleverd. Eric bedankt voor je creativiteit, doortastendheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Je hebt ons mede op het goede spoor gezet. Wij willen zeker van jouw diensten en service gebruik blijven maken.
Wim van Ginkel

eigenaar, klusbedrijf Geen Punt

Ik heb onze website door Eric laten bouwen en in toekomst wil ik graag dat hij meer dingen voor ons gaat doen. Eric werkt secuur, het ziet er altijd verzorgd uit. Hij maakt duidelijke afspraken en komt ze na. Ik hou van zijn stijl, in drie woorden ‘less is more’. En het is erg prettig dat hij snel werkt en goed bereikbaar is. Heel veel mensen zitten op een cursus om deze kwaliteiten te ontdekken en aan te leren en als ze het überhaupt leren is het maar de vraag of het natuurlijk overkomt. Eric doet het al, heeft helaas geen cursus nodig. Eric dóet niet klantgericht, hij ís het.
Peter Berkhout

eigenaar, BBdB

Sinds dat ik mijn site via Ianusweb laat beheren zijn de reacties en verzoeken via de site enorm toegenomen. Van diverse klanten hoor ik dat mijn site hoog in de zoekpagina’s is terug te vinden. Ianusweb is voor mij gewoon top!
Wim Donkersteeg

eigenaar, PMK koerier

Zelfs in de corona tijd, waarin contacten soms moeizamer kunnen lopen, hadden wij telefonisch goed overleg. Eric heeft onze website uitstekend en in korte tijd gemaakt op de manier zoals wij dat wilden.

Het was een prettige samenwerking.

Silvia van Zuijlen

eigenaar, B&B Agnetenhoeve

Eric is makkelijk in de omgang en stelt de scherpe vragen als het gaat om ‘iemand digitaal goed op de bühne te laten staan’. Hij heeft het geduld om uit te leggen en werkt accuraat. Hij heeft een gezonde tegendruk geboden bij mijn (soms onwerkbare) ideeën waardoor de goede professionele dialoog ontstond om tot een goede website te komen. Soms met hele creatieve vondsten na de noodzaak tot echt doorvragen (wat ie dan ook deed). Ik ben zeer tevreden met resultaat. Hij kan adviseren vanuit een zeer diverse klanten portefeuille, up te date technische kennis voor zover voor mij waarneembaar, kennis van communicatie-strategieën en werk- en levenservaring.  Mooi en intensief traject, maar dan heb je ook wat. Ook het jaarlijkse technische beheer en technische updates ontzorgt me. Zeer nette prijs/kwaliteitsverhouding.
Anita Verdonk

eigenaar, Anita Verdonk Consultancy

Eric heeft de website en huisstijl van Pelgrim ontworpen. Hij combineert in zijn voorstellen creativiteit met gedegen vakkennis en ervaring. Wat Eric bovendien bijzonder maakt is zijn geduldig luisterend oor en de prettige persoonlijke service die hij biedt.
Vincent van Reusel

eigenaar, Pelgrim organisatieadvies & teamcoaching

Op aanraden van vrienden zijn wij in contact gekomen met IanusWeb. Wij zochten iemand die onze ideeën over de website die wij voor ogen hadden kon realiseren. Na een korte samenspraak kwam hij met een geweldig voorbeeld dat we samen met hem verder hebben uitgewerkt tot de website die we nu hebben. Elke kleine aanpassing of opmerking die wij nog hadden werd binnen de korts mogelijke keren aangepast.

Wij zijn dermate tevreden over de werkzaamheden van Eric, dat we ook onze webwinkel en reclamedruk werk en spandoeken door hem laten verzorgen. Kortom een vakman met een klantgerichte insteek die je tegenwoordig helaas nog maar zelden ziet…

Sal en Rob

eigenaren, klusbedrijf Klus Geschikt

Eric heeft voor mij twee websites ontworpen en voor beide sites ook het logo en het huisstijl en ik ben enorm blij met het resultaat. Ik vind het erg prettig samenwerken met Eric. Hij hoort je aan en begrijpt heel goed en snel wat je bedoelt en mooi vindt en komt dan met een ontwerp dat mij direct aansprak. Ik had best wat wensen en hij doet er alles aan om die in te vullen maar noemt ook als hij iets niet mooi vindt of iets het anders zou doen. Ik vind hem echt een vakman die deskundigheid en vaardig is en bij wie kwaliteit voorop staat. Daarnaast schakelt hij snel, mijn vragen worden altijd snel beantwoord en dat vind ik ook erg fijn werken.

Francis Chavernac – van Gompel

eigenaar, Hartelust cadeaus / Finesse loopbaancoaching

Ianusweb heeft mijn logo en website ontworpen. Wat mij aanspreekt in de aanpak van Ianusweb is de analyserende en adviserende stijl in het voortraject. In het voortraject stelde Eric Coenders mij veel gerichte vragen. Hierdoor verdiepte hij zich in mijn vakgebied, stijl en klanten / opdrachtgevers. Ik werd daardoor ook zelf gedwongen gericht na te denken over wat ik nou precies wilde, niet alleen met mijn website, maar ook als (startend) ondernemer. Ik wist natuurlijk wat mijn stijl, aanpak en diensten zijn, maar wat ik nou echt wilde uitstralen via mijn website is weer een heel ander verhaal. Met name die scherpe vragen en adviezen tijdens de inventarisatiefase vond ik prettig en brachten het proces goed op gang. Daarna kwam hij snel met een aantal concrete voorstellen voor een site en stijl.
Sheila van de Sande

eigenaar, Qvadis

Na een fijn intake gesprek met Eric besloten wij voor een opzet te kiezen van IanusWeb. We konden een paar ontwerpen voor websites die Ianusweb creëerde bekijken. Dit alles natuurlijk nadat bij ons geïnformeerd was met wat voor een stijl HW Makelaardij zichzelf zou kunnen presenteren op het web. Wij kregen de opdracht tekst aan te leveren en Eric corrigeerde deze, vaak op orginele wijze. Dit alles in overleg, en als we het er niet mee eens waren kwam HW Makelaardij of IanusWeb weer met een nieuw idee. Uiteindelijk is het een hele leuke site geworden, vinden wij van HW Makelaardij. Ook de nazorg is uitstekend; als er iets gewijzigd moet worden staat Ianusweb voor ons klaar, nog steeeds natuurlijk. Eric bedankt voor de fijne samenwerking!
Henk Walraven

eigenaar, HW Makelaardij

Nu u gelezen heeft hoe klanten IanusWeb ervaren...

is het dan geen tijd om eens vrijblijvend contact op te nemen?