+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Uw bedrijf

Een pagina over úw bedrijf op de site van IanusWeb? Ja, natuurlijk! Want bij alles wat wij voor u doen, staat uw bedrijf altijd in het brandpunt van onze aandacht. Uw expertise is van essentieel belang om de enige juiste boodschap naar buiten te brengen – en IanusWeb geeft hier vorm aan.

In het kort

Het lijkt logisch, maar bij IanusWeb staat úw bedrijf voorop:

  • U kent uw business het best, dus uw input is onmisbaar
  • U kent ook uw markt en doelgroep het best, dus u geeft richting aan uw uitingen
  • We gaan samen op zoek naar wat uw bedrijf speciaal maakt, want ook uw boodschap moet speciaal zijn
  • Alle werkzaamheden altijd met uw doel en doelgroep in het achterhoofd
  • Budget en deadlines zijn ook weegfactoren, dus daar houden wij ons aan
  • Meedenken, meekijken en advies zitten in ons bloed
  • Maatwerk, maatwerk, maatwerk!
  • Extra aandacht en input voor starters, om een echt goede start te maken

Uw kennis vormt de basis

U bent op de hoogte van wat er speelt in uw branche. U kent uw klanten en hun verwachtingen. En u kent natuurlijk uw eigen doelen. Voor effectieve marketing is het uitgangspunt dus uw expertise, waar het ook om gaat. In de intake vraagt IanusWeb u daarom het hemd van het lijf. Wat verkoopt u? Aan wie? Wat maakt uw bedrijf uniek? En wat kan er beter aan uw bestaande uitingen? Allemaal vragen die uw onderneming in kaart brengen. Met deze input gaat IanusWeb aan de slag… en tijdens de werkzaamheden blijven we veelvuldig in overleg, op zoek naar het beste resultaat voor uw onderneming.

Uw boodschap

Elke onderneming is uniek, door het samenspel van o.a. kwaliteit, prijs, aanbod en service, en zaken als toon en gevoel. En u weet natuurlijk wie u bent, maar hoe laat u dat aan uw doelgroep weten? En wat is de speerpunt in uw uitingen? Prijs? Service? Assortiment? Snelheid? Het zijn vragen waarmee IanusWeb u confronteert tijdens de intake en daarna. U wilt namelijk dat uitdragen waar u voor staat en wat u onderscheidt van andere ondernemers. Waarom? Omdat het zonder duidelijk onderscheid maar afwachten is of een potentiële klant voor u kiest, of een ander…

Op zoek naar uw bedrijf

IanusWeb helpt u dus bij het formuleren van uw ‘Unique Selling Proposition’ of ‘USP’ – de reden waarom een klant bij ú moet zijn en niet bij uw buurman. Samen bekijken we of uw USP helder genoeg is voor praktisch gebruik en waar nodig staat IanusWeb klaar om deze USP’s samen met u te ontdekken en – verder – vorm te geven.

Het is een service die zeker door kleine en/of startende ondernemers gewaardeerd wordt. Al is het maar omdat deze ondernemers vaak te bescheiden zijn om aan te geven waar zij goed in zijn – lees: ‘opscheppen’ – of dit nooit expliciet hebben vastgelegd. Het levert soms pittige maar altijd interessante ontdekkingstochten op.

Altijd maatwerk

Als geen twee bedrijven hetzelfde zijn, moet dat ook gelden voor website, logo, huisstijl en alle andere manieren waarop u zich aan de wereld toont. IanusWeb benut de kennis van uw bedrijf, gebruikt daarbij zijn jarenlange ervaring en bewezen methodieken maar levert altijd maatwerk, iets speciaals. Precies zoals uw onderneming speciaal is.

Weg met de narcistische grote bureaus die u niet echt zien staan, weg met de eenheidsworst die u krijgt als u online voor een prikkie logo of website koopt. U bent meer waard! Uw onderneming is speciaal en dus moet ook uw boodschap speciaal zijn. In zee gaan met IanusWeb betekent volop aandacht voor u en waar u voor staat, met uitingen die daarbij passen.

Uw wilt wel in zee met een bureau waar úw onderneming centraal staat?

Neem dan vrijblijvend contact op met IanusWeb voor een prikkelende intake.