+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webdesign

Het maken van een website is een gecompliceerd krachtenspel. Bij IanusWeb profiteert u van 20 jaar ervaring in het beheren van complexe trajecten. Marketing, technologie, tekst, grafisch ontwerp, gebruikerseisen en gebruiksvriendelijkheid komen bijeen in de effectieve websites die IanusWeb voor u maakt. Wij vergeten nooit: de website, dat bent ú!

In het kort

Bij uw website door IanusWeb kunt u op het volgende rekenen:

 • Uw site is toegesneden op uw wensen en situatie
 • Altijd geheel naar uw huisstijl
 • Van eenvoudig tot complex, van klein tot groot
 • Advies voor, tijdens en na het traject altijd inbegrepen
 • Zeer veel functionaliteiten zoals nieuwsbrief, webwinkel, nieuwsgroep, blog, voorraadbeheer, et cetera
 • Wij gebruiken WordPress, een systeem om zelf uw site bij te houden
 • ‘WordPress Updates & Security’ pakket, om uw site veilig en in de lucht te houden
 • Webteksten
 • Onderhoud van uw content
 • Webmarketing, o.a. AdWords
 • Compleet nieuw, redesign of uitbreiding
 • Effectief!

Werk op maat

Een website moet de bezoeker op zijn wenken bedienen want de concurrentie is immers maar één ‘klik’ van u verwijderd. Dit betekent dat uw site verzorgd, gebruiksvriendelijk en to-the-point moet zijn, en afgestemd op zowel uw doelen als op de eisen en wensen van uw doelgroep. Alles natuurlijk geheel in lijn met uw huisstijl. Een website door IanusWeb is zo altijd maatwerk.

Traject in goede banen

Ieder traject begint met een uitgebreide inventarisatie van o.a. de wensen en eisen, de sitelogica, de benodigde functionaliteit (webwinkel, CMS, blog, etc.) en de relatie met overige uitingen (huisstijl, social media). Deze intake resulteert in de blauwdruk van uw site, die op zijn beurt weer de basis vormt voor de proefsite. Is alles nog steeds naar wens, dan wordt de content geplaatst. Dit laatste gebeurt op een IanusWeb-locatie, zodat u in alle rust de content kunt (laten) fijnslijpen. Zodra u tevreden bent met het resultaat wordt uw site live gezet onder uw eigen domeinnaam.

Advies

IanusWeb hecht groot belang aan het scheutig geven van advies – gevraagd en ongevraagd. Omdat de combinatie van uw kennis van uw business en onze expertise tot de beste resultaten leidt.

Technologie

IanusWeb zal u niet vermoeien met verhalen vol technische rimram. U kunt erop vertrouwen dat er ruimschoots technische kennis in huis is, en dat waar nodig een beroep gedaan kan worden op betrouwbare ICT-partners.

Voor alle websites zet IanusWeb WordPress in, een Content Management System waarmee u zelf uw site eenvoudig kunt bijhouden. Binnen dit systeem zijn er zeer veel functionaliteiten beschikbaar, zoals forums, blogs, galerijen, webwinkels, et cetera. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, maar waar gewenst kunnen wij ook uw instructie voor WordPress verzorgen.

Ook aan de veiligheid van uw website – en dus de bescherming van uw naam! – wordt gedacht. Allereerst bij de bouw van de site zelf, maar ook omdat IanusWeb uw website technisch up-to-date en veilig kan houden, via het ‘WP Updates & Security’ pakket.

Alles voor uw website

Tijdens de bouw houdt IanusWeb terdege rekening met de vindbaarheid van uw site. En ook webmarketing op het internet zelf – een must voor wie gevonden wil worden – kan IanusWeb voor u invullen.

Uw teksten moeten nog geschreven of geredigeerd worden? Uw foto’s kunnen nog wat bewerking gebruiken? Op zoek naar foto’s, tekeningen of infographics? Kunt u allemaal gerust aan ons overlaten.

U ziet: er is bar weinig wat IanusWeb níet voor uw site kan betekenen.

FULL-SERVICE — IanusWeb verzorgt met alle liefde en plezier uw website, van A tot Z en alle gradaties daartussen. Wij kennen het belang van een effectieve website, maar beseffen ook dat voor klanten zo’n traject vaak wat imponerend is. Geen nood. Wij begeleiden u bij elke stap, die we samen zetten en die altijd voorzien wordt van advies. Samenwerken met IanusWeb betekent dat uw website – en vaak veel meer – in goede handen is. Zorgenvrij!

Ook een mooie, moderne, heldere maar vooral effectieve website?

Volstrekt vrijblijvend even contact met IanusWeb opnemen is een logische eerste stap…