+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webdesign

door | 9 jun 2016

Het maken van een website is een gecompliceerd krachtenspel. Bij IanusWeb profiteert u van 20 jaar ervaring in het beheren van complexe trajecten. Marketing, technologie, tekst, grafisch ontwerp, gebruikerseisen en gebruiksvriendelijkheid komen bijeen in de effectieve websites die IanusWeb voor u maakt. Wij vergeten nooit: de website, dat bent ú!

In het kort

Bij uw website door IanusWeb kunt u op het volgende rekenen:

 • Uw site is toegesneden op uw wensen en situatie
 • Altijd geheel naar uw huisstijl
 • Van eenvoudig tot complex, van klein tot groot
 • Advies voor, tijdens en na het traject altijd inbegrepen
 • Alle denkbare functionaliteiten zoals nieuwsbrief, webwinkel, nieuwsgroep, blog, voorraadbeheer, et cetera
 • WordPress (een CMS om zelf uw site bij te houden) is ons ‘system of choice’
 • ‘WordPress Updates & Security’ pakket, om uw site veilig en in de lucht te houden
 • Opzet en onderhoud van social media (campagnes)
 • Webteksten
 • Onderhoud van uw content
 • Webmarketing, o.a. AdWords
 • Compleet nieuw, redesign of uitbreiding
 • Effectief!

Werk op maat

Een website moet de bezoeker op zijn wenken bedienen want de concurrentie is immers maar één ‘klik’ van u verwijderd. Dit betekent dat uw site verzorgd, gebruiksvriendelijk en to-the-point moet zijn, en afgestemd op zowel uw doelen als op de eisen en wensen van uw doelgroep. Alles natuurlijk geheel in lijn met uw huisstijl. Een website door IanusWeb is zo altijd maatwerk.

Traject in goede banen

Ieder traject begint met een uitgebreide inventarisatie van o.a. de wensen en eisen, de sitelogica, de benodigde functionaliteit (webwinkel, CMS, blog, etc.) en de relatie met overige uitingen (huisstijl, social media). Deze intake resulteert in de blauwdruk van uw site, die op zijn beurt weer de basis vormt voor de proefsite. Is alles nog steeds naar wens, dan wordt de content geplaatst. Dit laatste gebeurt op een IanusWeb-locatie, zodat u in alle rust de content kunt (laten) fijnslijpen. Zodra u tevreden bent met het resultaat wordt uw site live gezet onder uw eigen domeinnaam.

Advies

IanusWeb hecht groot belang aan het scheutig geven van advies – gevraagd en ongevraagd. Omdat de combinatie van uw kennis van uw business en onze expertise tot de beste resultaten leidt.

Technologie

IanusWeb zal u niet vermoeien met verhalen vol technische rimram. U kunt erop vertrouwen dat er ruimschoots technische kennis in huis is, en dat waar nodig een beroep gedaan kan worden op betrouwbare ICT-partners.

Voor veel websites zet IanusWeb WordPress in, een Content Management System waarmee u zelf uw site eenvoudig kunt bijhouden. Binnen dit systeem zijn er zeer veel functionaliteiten beschikbaar, zoals forums, blogs, galerijen, webwinkels, et cetera. U krijgt na oplevering van IanusWeb een beknopte handleiding van het systeem en waar gewenst kunnen wij zelfs uw cursus/instructie WordPress verzorgen.

Ook aan de veiligheid van uw website – en dus de bescherming van uw naam! – wordt gedacht. Allereerst bij de bouw van de site zelf, maar ook omdat IanusWeb uw website technisch up-to-date en veilig kan houden, via het ‘WP Updates & Security’ pakket.

Alles voor uw website

Tijdens de bouw houdt IanusWeb terdege rekening met de vindbaarheid van uw site. En ook webmarketing op het internet zelf – een must voor wie gevonden wil worden – kan IanusWeb voor u invullen.

Uw teksten moeten nog geschreven of geredigeerd worden? Uw foto’s kunnen nog wat bewerking gebruiken? Op zoek naar foto’s, tekeningen of infographics? Kunt u allemaal gerust aan ons overlaten.

U ziet: er is bar weinig wat IanusWeb níet voor uw site kan betekenen.

FULL-SERVICE — IanusWeb verzorgt met alle liefde en plezier uw website, van A tot Z en alle gradaties daartussen. Wij kennen het belang van een effectieve website, maar beseffen ook dat voor klanten zo’n traject vaak wat imponerend is. Geen nood. Wij begeleiden u bij elke stap, die we samen zetten en die altijd voorzien wordt van advies. Samenwerken met IanusWeb betekent dat uw website – en vaak veel meer – in goede handen is. Zorgenvrij!

Ook een mooie, moderne, heldere maar vooral effectieve website?

Volstrekt vrijblijvend even contact met IanusWeb opnemen is een logische eerste stap…

Webdesign

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Webdesign

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Webdesign

door | 9 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?