+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Opmaak

Uw logo en huisstijl komen natuurlijk niet alleen terug in uw site, briefpapier of visitekaartje, maar ook in uiteenlopende zaken als folders, advertenties of presentaties. IausWeb helpt u bij opmaak en productie van al deze items, zodat uw onderneming altijd herkenbaar voor de dag komt.

In het kort

Zo maar een greep uit de vele items waarvoor IanusWeb de opmaak kan verzorgen:

  • PowerPoint presentaties
  • Worddocumenten
  • Reclame zoals advertenties of banners
  • Flyers en folders
  • Brochures
  • Kleding en badges
  • Roll-up banners en spandoeken
  • Belettering van pand of bedrijfswagen
  • Specials zoals deurhangers, pennen, magneetplaten, USB-sticks et cetera

Herkenbaarheid

U heeft uw logo en huisstijl netjes op orde. Briefpapier, visitekaartjes, website… alle vaste onderdelen hebben een uniforme stijl en dragen bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Maar u mist iets. Want deze herkenbaarheid wordt in het dagelijkse leven door veel meer uitgemaakt dan alleen uw briefpapier of visitekaartje. Sterker nog: veel potentiële klanten komen u vaker tegen via deze andere uitingen, die ook nog eens sterker gericht zijn op het vermarkten van uw product of dienst. Denk maar eens aan advertenties, beursbanieren, flyers of presentaties.

Het is dus van groot belang voor uw herkenbaarheid om ook al uw andere uitingen uw eigen stijl mee te geven. Alleen door uw stijl mee te geven aan alles wat uw klanten onder ogen komt, brengt u eenheid in uw uitingen. En laat u een onuitwisbare indruk achter.

Uitvoering van huisstijl

Mogelijk heeft u een Handboek Huisstijl, waarin de voornaamste wijzen van gebruik van logo en huisstijl omschreven staan. Maar een handboek is nooit uitputtend. En een omschrijving en het in de juiste stijl krijgen van een uiting zijn twee verschillende zaken. Dus hoe krijgt u nu eigenlijk een advertentie perfect opgemaakt in uw huisstijl? Of hoe vult u die PowerPoint presentatie in, zodat deze onmiskenbaar uw stempel draagt? IanusWeb helpt u hierbij!

Uitingen in stijl

IanusWeb verzorgt voor u de opmaak van vrijwel alle onderdelen van uw huisstijl. Dit kunnen uitingen zijn met een vrij permanent karakter, zoals brochures, documenten of specials. Maar ook uitingen van vluchtiger aard, zoals advertenties, PowerPoint presentaties of flyers, verzorgt IanusWeb snel en met oog voor detail. Met IanusWeb zijn al uw uitingen perfect in stijl. Uw stijl.

Full-service – Zoals bij alle diensten neemt IanusWeb u veel zorgen uit handen. Door bijvoorbeeld niet alleen direct contact te onderhouden met beursorganisator of uitgever, maar ook te zorgen voor de uitvoering van drukwerk of belettering. En ook voor advies of inspiratie kunt u gerust bij ons aankloppen.

Toe aan een frisse en professionele opmaak van uw uitingen?

Contact opnemen met IanusWeb is gemakkelijk en vrijblijvend. Doe uw huisstijl een plezier.