+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Opmaak

door | 6 jun 2016

Uw logo en huisstijl komen natuurlijk niet alleen terug in uw site, briefpapier of visitekaartje, maar ook in uiteenlopende zaken als folders, advertenties of presentaties. IausWeb helpt u bij opmaak en productie van al deze items, zodat uw onderneming altijd herkenbaar voor de dag komt.

In het kort

Zo maar een greep uit de vele items waarvoor IanusWeb de opmaak kan verzorgen:

  • PowerPoint presentaties
  • Worddocumenten
  • Reclame zoals advertenties of banners
  • Flyers en folders
  • Brochures
  • Kleding en badges
  • Roll-up banners en spandoeken
  • Belettering van pand of bedrijfswagen
  • Specials zoals deurhangers, pennen, magneetplaten, USB-sticks et cetera

Herkenbaarheid

U heeft uw logo en huisstijl netjes op orde. Briefpapier, visitekaartjes, website… alle vaste onderdelen hebben een uniforme stijl en dragen bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Maar u mist iets. Want deze herkenbaarheid wordt in het dagelijkse leven door veel meer uitgemaakt dan alleen uw briefpapier of visitekaartje. Sterker nog: veel potentiële klanten komen u vaker tegen via deze andere uitingen, die ook nog eens sterker gericht zijn op het vermarkten van uw product of dienst. Denk maar eens aan advertenties, beursbanieren, flyers of presentaties.

Het is dus van groot belang voor uw herkenbaarheid om ook al uw andere uitingen uw eigen stijl mee te geven. Alleen door uw stijl mee te geven aan alles wat uw klanten onder ogen komt, brengt u eenheid in uw uitingen. En laat u een onuitwisbare indruk achter.

Uitvoering van huisstijl

Mogelijk heeft u een Handboek Huisstijl, waarin de voornaamste wijzen van gebruik van logo en huisstijl omschreven staan. Maar een handboek is nooit uitputtend. En een omschrijving en het in de juiste stijl krijgen van een uiting zijn twee verschillende zaken. Dus hoe krijgt u nu eigenlijk een advertentie perfect opgemaakt in uw huisstijl? Of hoe vult u die PowerPoint presentatie in, zodat deze onmiskenbaar uw stempel draagt? IanusWeb helpt u hierbij.

Uitingen in stijl

IanusWeb verzorgt voor u de opmaak van vrijwel alle onderdelen van uw huisstijl. Dit kunnen uitingen zijn met een vrij permanent karakter, zoals brochures, documenten of specials. Maar ook uitingen van vluchtiger aard, zoals advertenties, PowerPoint presentaties of flyers, verzorgt IanusWeb snel en met oog voor detail. Met IanusWeb zijn al uw uitingen perfect in stijl. Uw stijl.

Full-service – Zoals bij alle diensten neemt IanusWeb u veel zorgen uit handen. Door bijvoorbeeld niet alleen direct contact te onderhouden met beursorganisator of uitgever, maar ook te zorgen voor de uitvoering van drukwerk of belettering. En ook voor advies of inspiratie kunt u gerust bij ons aankloppen.

Toe aan een frisse en professionele opmaak van uw uitingen?

Contact opnemen met IanusWeb is gemakkelijk en vrijblijvend. Doe uw huisstijl een plezier.

Opmaak

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Opmaak

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Opmaak

door | 6 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?