+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Over IanusWeb

door | 17 jun 2016

Even voorstellen: Eric Coenders. Ontwerper en tekstschrijver, onder andere. Heeft analytisch vermogen, een scherpe blik, een creatieve geest, oog voor detail én het vermogen hoofd- van bijzaken te onderscheiden… en natuurlijk passie voor het vak. Service moet tastbaar zijn. Ook: een non-conformistische houding en een duidelijke professionele mening. Welkom!

In het kort

Wat haalt u met IanusWeb in huis?

  • Van ontwerp tot tekst, van advies tot uitvoering – alles onder één dak
  • Hecht netwerk van professionals
  • Constructief & kritisch
  • Creatief & gestructureerd
  • Passie voor het vak
  • Altijd volop advies, gevraagd en ongevraagd
  • Uw doelen staan voorop
  • Service is vanzelfsprekend en tastbaar

Meer dan 20 jaar ervaring

Na mijn universitaire studie Geschiedenis heb ik een veelvoud aan cursussen en seminars gevolgd, alle gericht op marketing, communicatie en/of webdesign. Na meer dan 10 jaar ervaring in deze disciplines opgedaan te hebben, vond ik het hoog tijd om mijn eigen lijn te trekken. Dit doe ik inmiddels al ruim 14 jaar met veel voldoening.

Het gezichct van IanusWeb

Visie

IanusWeb wil uitingen creëren die én prettig zijn om naar te kijken én duidelijk functioneel zijn. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn erg belangrijk in ons vak, maar kunnen niet zonder zakelijke blik en veel aandacht voor marketing en communicatie. Belangrijk is de wetenschap een klant echt vooruit te helpen, helemaal als je een (startend) ondernemer helpt de ziel van diens bedrijf te vangen in tekst en beeld.

Praten over service is leuk, maar hoort voor IanusWeb echt tastbaar te zijn. Dit betekent waar nodig extra gas geven, goed bereikbaar zijn, snel en helder communiceren, meedenken, altijd veelvuldig advies geven en voortdurend de vinger aan de pols houden. Pas als een klant tevreden is, mag IanusWeb tevreden zijn.

Grijze muizen zijn er al genoeg. En u wilt toch ook opvallen met uw onderneming? IanusWeb koppelt creativiteit aan marketinginzicht, om uw onderneming zo goed mogelijk te verbinden met uw doelen en doelgroep. Voeg daar onze tastbare service aan toe en u begrijpt wat onze aanpak zo zorgenvrij voor u maakt.

U bent niet geschrokken van deze introductie, toch?

Dan durft u vast ook de volgende stap wel te zetten: gewoon even contact opnemen.

Over IanusWeb

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Over IanusWeb

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Over IanusWeb

door | 17 jun 2016

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?