+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Over IanusWeb

Even voorstellen: Eric Coenders. Ontwerper en tekstschrijver, onder andere. Heeft analytisch vermogen, een scherpe blik, een creatieve geest, oog voor detail én het vermogen hoofd- van bijzaken te onderscheiden… en natuurlijk passie voor het vak. Service moet tastbaar zijn. Ook: een non-conformistische houding en een duidelijke professionele mening. Welkom!

In het kort

Wat haalt u met IanusWeb in huis?

  • Van ontwerp tot tekst, van advies tot uitvoering – alles onder één dak
  • Hecht netwerk van professionals
  • Constructief & kritisch
  • Creatief & gestructureerd
  • Passie voor het vak
  • Altijd volop advies, gevraagd en ongevraagd
  • Uw doelen staan voorop
  • Service is vanzelfsprekend en tastbaar

25 Jaar ervaring

Na mijn universitaire studie Geschiedenis heb ik een veelvoud aan cursussen en seminars gevolgd, alle gericht op marketing, communicatie en/of webdesign. Na meer dan 10 jaar ervaring in deze disciplines opgedaan te hebben, vond ik het hoog tijd om mijn eigen lijn te trekken. Dit doe ik inmiddels al ruim 15 jaar met veel voldoening.

Het gezichct van IanusWeb

Visie

IanusWeb wil uitingen creëren die én prettig zijn om naar te kijken én duidelijk functioneel zijn. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn erg belangrijk in ons vak, maar kunnen niet zonder zakelijke blik en veel aandacht voor marketing en communicatie. Belangrijk is de wetenschap een klant echt vooruit te helpen, helemaal als je een (startend) ondernemer helpt de ziel van diens bedrijf te vangen in tekst en beeld.

Praten over service is leuk, maar hoort voor IanusWeb echt tastbaar te zijn. Dit betekent waar nodig extra gas geven, goed bereikbaar zijn, snel en helder communiceren, meedenken, altijd veelvuldig advies geven en voortdurend de vinger aan de pols houden. Pas als een klant tevreden is, mag IanusWeb tevreden zijn.

Grijze muizen zijn er al genoeg. En u wilt toch ook opvallen met uw onderneming? IanusWeb koppelt creativiteit aan marketinginzicht, om uw onderneming zo goed mogelijk te verbinden met uw doelen en doelgroep. Voeg daar onze tastbare service aan toe en u begrijpt wat onze aanpak zo zorgenvrij voor u maakt.

U bent niet geschrokken van deze introductie, toch?

Dan durft u vast ook de volgende stap wel te zetten: gewoon even contact opnemen.