+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webdesign Nijmegen

U ben op zoek naar een goede website. Bij IanusWeb profiteert u van 20 jaar webdesign ervaring, of het nu om kleine eenvoudige of grote uitgebreide websites gaat. Het complexe geheel van marketing, technologie, tekst, grafisch ontwerp en gebruiksvriendelijkheid komt samen bij de effectieve en doelmatige website die IanusWeb voor u bouwt. U heeft al zo’n site vanaf EUR 600,=

Wat IanusWeb levert:

  • Compleet nieuwe site, verfrissing of uitbreiding van uw site
  • Een betaalbare site naar uw wensen en situatie, met een ontwerp in uw huisstijl
  • Alle denkbare functionaliteiten zoals nieuwsbrief, webwinkel, nieuwsgroep, blog, showroom, et cetera
  • IanusWeb gebruikt WordPress, een CMS om zelf uw site bij te kunnen houden
  • Na oplevering kunnen wij ook het – belangrijke! – technisch onderhoud van uw site verzorgen
  • Webteksten, tekstredactie, grafisch ontwerp en desgewenst onderhoud van uw content
  • Goede vindbaarheid van uw site middels o.a. Google Ads, via onze partner Word Vindbaar
  • Meer dan 20 jaar ervaring, goede referenties

Nieuwe website nodig?

Neem dan contact op via telefoon 06 17 144 968, via WhatsApp, via e-mail ave@ianusweb of via de gele button.

Intake en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Voorbeelden

Website op maat

Een goede website is afgestemd op uw doelen en doelgroep. Ieder traject begint daarom met een inventarisatie van o.a. uw wensen en eisen en die van uw doelgroep, de benodigde functionaliteiten en de relatie met uw overige uitingen (huisstijl, social media). Deze intake resulteert in de blauwdruk van uw site, die op zijn beurt weer de basis vormt voor de website.

De WordPress site die vervolgens gebouwd wordt moet natuurlijk helder, logisch, veilig en snel zijn. En al tijdens de bouw houdt IanusWeb rekening met de vindbaarheid van uw website. Binnen onze samenwerking krijgt u van IanusWeb het nodige advies – gevraagd en ongevraagd – omdat uw kennis van de business samen onze expertise tot de beste resultaten leidt. Moeten er verder nog teksten geschreven of geredigeerd worden, voor optimale vindbaarheid van uw site? Of kunnen uw foto’s wel wat bewerking gebruiken? IanusWeb staat voor u klaar.

Vergeet ook de webmarketing niet, zoals onderzoek naar relevante zoekwoorden of het opstarten van Google Ads campagnes; een fijne website die door niemand gevonden wordt, is weinig effectief. In samenwerking met partner Word Vindbaar, expert in vindbaarheid, is ook dat deel perfect verzorgd.

Uw investering

Naast uw kostbare tijd en aandacht, zijn er ook de kosten die IanusWeb in rekening brengt voor het maken van uw site. Wat een site precies kost? Dat kunnen wij pas echt inschatten na de intake, want dit is sterk afhankelijk van uw wensen en eisen. Globaal geldt echter vanaf EUR 600,= voor een eenvoudige website of vanaf EUR 750,= voor een eenvoudige webshop. Een uitgebreid vindbaarheidstraject is er vanaf EUR 600,= en het opzetten van een Google Ads campagne vanaf EUR 400,= De intake en offerte zijn altijd vrijblijvend.

Een WordPress website door IanusWeb is dus altijd maatwerk, helemaal toegespitst op uw situatie. En wij begeleiden u bij elke stap, met advies, uitleg en uitwerking. Samenwerken met IanusWeb betekent dat uw website – en vaak veel meer – in goede handen is. Zorgenvrij!

Ook graag een goede WordPress website?

Vul dan snel het contactformulier in. IanusWeb neemt dan vrijblijvend contact met u op.