+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webshop laten maken Nijmegen

U ben op zoek naar een goede webshop. Bij IanusWeb profiteert u van 20 jaar webdesign ervaring, of het nu om kleine eenvoudige of grotere webwinkels gaat. Het complexe geheel van marketing, technologie, tekst, grafisch ontwerp en gebruiksvriendelijkheid komt samen bij de effectieve en doelmatige webshop die IanusWeb voor u bouwt. U heeft al zo’n online winkel vanaf € 750,=

Wat IanusWeb levert:

  • Compleet nieuwe webshop, gebouwd in WordPress met WooCommerce
  • Een betaalbare webshop naar uw wensen en situatie met een ontwerp in uw huisstijl
  • Veel functionaliteiten zijn standaard, verder zijn diverse uitbreidingen mogelijk
  • Ook uw secundaire pagina’s (zoals ‘Over ons’ of ‘Veelgestelde vragen’) worden netjes verzorgd
  • Naar wens kunnen wij uw webwinkel vullen met producten, zowel omschrijvingen als foto’s
  • Na oplevering kunnen wij ook het – belangrijke! – technisch onderhoud van uw site verzorgen
  • Webteksten, tekstredactie, grafisch ontwerp en desgewenst onderhoud van uw producten
  • Goede vindbaarheid van uw webshop middels o.a. Google Ads, via onze partner Word Vindbaar
  • Meer dan 20 jaar ervaring, goede referenties

Webshop nodig?

Neem dan contact op via telefoon 06 17 144 968, via WhatsApp, via e-mail ave@ianusweb of via de gele button.

Intake en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Voorbeelden

Webshop op maat

Een goede webshop is afgestemd op uw doelen en doelgroep. Ieder traject begint daarom met een inventarisatie van o.a. uw wensen en eisen en die van uw doelgroep, de benodigde functionaliteiten van de shop, het type product dat uw verkoopt en de relatie met uw overige uitingen zoals huisstijl en social media. Deze intake resulteert in de blauwdruk van uw site, die op zijn beurt weer de basis vormt voor de webwinkel.

De WooCommerce webshop die vervolgens gebouwd wordt moet natuurlijk helder, logisch, veilig en snel zijn. En al tijdens de bouw houdt IanusWeb rekening met de vindbaarheid van uw shop. Binnen onze samenwerking krijgt u van IanusWeb het nodige advies – gevraagd en ongevraagd – omdat uw kennis van de business samen onze expertise tot de beste resultaten leidt. Moeten er verder nog teksten geschreven of geredigeerd worden, voor optimale vindbaarheid van uw webwinkel? Of kunnen uw foto’s wel wat bewerking gebruiken? Wilt u een eerste – grote – lading producten in uw webshop zetten? IanusWeb staat voor u klaar.

Vergeet ook de vindbaarheid van uw online winkel niet, zoals onderzoek naar relevante zoekwoorden of het opstarten van Google Ads campagnes; een fijne websshop die door niemand gevonden wordt, is weinig effectief. In samenwerking met partner Word Vindbaar, expert in vindbaarheid, is ook dat deel perfect verzorgd.

Uw investering

Naast uw kostbare tijd en aandacht, zijn er ook de kosten die IanusWeb in rekening brengt voor het maken van uw webshop. Wat een shop precies kost? Dat kunnen wij pas echt inschatten na de intake, want dit is sterk afhankelijk van uw wensen en eisen. Globaal geldt echter dat u voor een eenvoudige webshop vanaf € 750,= kunt rekenen. Een uitgebreid vindbaarheidstraject voor uw webwinkel is er vanaf € 600,= en het opzetten van een Google Ads campagne vanaf € 400,= De intake en offerte zijn altijd vrijblijvend.

Een WooCommerce webshop door IanusWeb is dus altijd maatwerk, helemaal toegespitst op uw situatie. En wij begeleiden u bij elke stap, met advies, uitleg en uitwerking. Samenwerken met IanusWeb betekent dat uw online winkel – en vaak veel meer – in goede handen is. Zorgenvrij!

Ook graag een goede webshop?

Vul dan snel het contactformulier in. IanusWeb neemt dan vrijblijvend contact met u op.