+31(0)617 144 968 ave@ianusweb.com

Webshop laten maken Nijmegen

door | 23 apr 2020

U ben op zoek naar een goede webshop. Bij IanusWeb profiteert u van 20 jaar webdesign ervaring, of het nu om kleine eenvoudige of grotere webwinkels gaat. Het complexe geheel van marketing, technologie, tekst, grafisch ontwerp en gebruiksvriendelijkheid komt samen bij de effectieve en doelmatige webshop die IanusWeb voor u bouwt. U heeft al zo’n online winkel vanaf € 750,=

Wat IanusWeb levert:

  • Compleet nieuwe webshop, gebouwd in WordPress met WooCommerce
  • Een betaalbare webshop naar uw wensen en situatie met een ontwerp in uw huisstijl
  • Veel functionaliteiten zijn standaard, verder zijn diverse uitbreidingen mogelijk
  • Ook uw secundaire pagina’s (zoals ‘Over ons’ of ‘Veelgestelde vragen’) worden netjes verzorgd
  • Naar wens kunnen wij uw webwinkel vullen met producten, zowel omschrijvingen als foto’s
  • Na oplevering kunnen wij ook het – belangrijke! – technisch onderhoud van uw site verzorgen
  • Webteksten, tekstredactie, grafisch ontwerp en desgewenst onderhoud van uw producten
  • Goede vindbaarheid van uw webshop middels o.a. Google Ads, via onze partner Word Vindbaar
  • Meer dan 20 jaar ervaring, goede referenties

Webshop nodig?

Neem dan contact op via telefoon 06 17 144 968, via WhatsApp, via e-mail ave@ianusweb of via de gele button.

Intake en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Voorbeelden

Webshop op maat

Een goede webshop is afgestemd op uw doelen en doelgroep. Ieder traject begint daarom met een inventarisatie van o.a. uw wensen en eisen en die van uw doelgroep, de benodigde functionaliteiten van de shop, het type product dat uw verkoopt en de relatie met uw overige uitingen zoals huisstijl en social media. Deze intake resulteert in de blauwdruk van uw site, die op zijn beurt weer de basis vormt voor de webwinkel.

De WooCommerce webshop die vervolgens gebouwd wordt moet natuurlijk helder, logisch, veilig en snel zijn. En al tijdens de bouw houdt IanusWeb rekening met de vindbaarheid van uw shop. Binnen onze samenwerking krijgt u van IanusWeb het nodige advies – gevraagd en ongevraagd – omdat uw kennis van de business samen onze expertise tot de beste resultaten leidt. Moeten er verder nog teksten geschreven of geredigeerd worden, voor optimale vindbaarheid van uw webwinkel? Of kunnen uw foto’s wel wat bewerking gebruiken? Wilt u een eerste – grote – lading producten in uw webshop zetten? IanusWeb staat voor u klaar.

Vergeet ook de vindbaarheid van uw online winkel niet, zoals onderzoek naar relevante zoekwoorden of het opstarten van Google Ads campagnes; een fijne websshop die door niemand gevonden wordt, is weinig effectief. In samenwerking met partner Word Vindbaar, expert in vindbaarheid, is ook dat deel perfect verzorgd.

Uw investering

Naast uw kostbare tijd en aandacht, zijn er ook de kosten die IanusWeb in rekening brengt voor het maken van uw webshop. Wat een shop precies kost? Dat kunnen wij pas echt inschatten na de intake, want dit is sterk afhankelijk van uw wensen en eisen. Globaal geldt echter dat u voor een eenvoudige webshop vanaf € 750,= kunt rekenen. Een uitgebreid vindbaarheidstraject voor uw webwinkel is er vanaf € 600,= en het opzetten van een Google Ads campagne vanaf € 400,= De intake en offerte zijn altijd vrijblijvend.

Een WooCommerce webshop door IanusWeb is dus altijd maatwerk, helemaal toegespitst op uw situatie. En wij begeleiden u bij elke stap, met advies, uitleg en uitwerking. Samenwerken met IanusWeb betekent dat uw online winkel – en vaak veel meer – in goede handen is. Zorgenvrij!

Ook graag een goede webshop?

Vul dan snel het contactformulier in. IanusWeb neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Webshop laten maken Nijmegen

MudSweatTrails logo

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills Logo
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Huisstijl, Drukwerk, Website in WordPress

 

Opdrachtbeschrijving

Actief en levendig logo passend bij het thema 'trailrunning', wat naïeve en speelse vormgeving, frisse maar toepasselijke (natuurlijke) kleuren. Keuze voor strip-achtige opzet ingegeven door naam (bedrijfsnaam door IanusWeb). Moest geschikt zijn voor weergave in print en op web, en voldoende opvallen op kleding en grote uitingen zoals vlaggen en banners.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikt logo kan ontwerpen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Logo-ontwerp is bij IanusWeb altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Webshop laten maken Nijmegen

Qvadis - website

Project Details

Klant klantnaam
Business coaching
Jaar 2019
Skills WordPress, foto's, tekst en tekstredactie
Site www.ianusweb.com
Overige opdrachten Logo, Huisstijl, Drukwerk

Opdrachtbeschrijving

Fleurige en 'open' site die past bij het logo.

De site is in WordPress ontworpen en gemaakt, en is voorzien van diverse pagina-templates voor eenvoudig onderhoud waarbij de stijl gehandhaafd blijft.

IanusWeb verzorgt de constante bewaking en het technisch beheer van de site, waardoor deze veilig, snel en up-to-date blijft.

Ontdekken of IanusWeb ook voor u een geschikte WordPress website kan maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Webshop laten maken Nijmegen

door | 23 apr 2020

U kunt bij IanusWeb terecht voor een veelvoud aan gerelateerde diensten, alle met dezelfde doelen: uw onderneming zo goed mogelijk in contact brengen met uw doelgroep en het aan de man brengen van uw product of dienst. Van logo tot website en van huisstijl tot teksten, bij IanusWeb vindt u alles onder één dak.

Eerste kop

Uw logo levert een belangrijke bijdrage aan het imago en de herkenbaarheid van uw onderneming. IanusWeb begrijpt dit als geen ander en ontwerp van uw logo is dus altijd maatwerk. Tijdens het ontwerptraject gaan we samen op zoek naar de ziel van uw bedrijf, naar wat u beweegt en wat u wilt uitstralen.

De onderdelen van uw huisstijl die IanusWeb voor u ontwerpt sluiten natuurlijk strak aan bij uw logo. Het familiegezicht van uw onderneming komt zo onmiskenbaar terug op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, templates voor Word of PowerPoint, spandoeken of FaceBook page. Herkenbaarheid gegarandeerd!

Tweede kop

Ook voor het in stijl opmaken van uw advertenties, brochures, PowerPoint presentaties of beursbanieren zit u bij IanusWeb goed - en u weet zeker dat uw bedrijf herkend wordt.

Omdat een nette huisstijl of bijvoorbeeld brochure pas goed tot zijn recht komt met drukwerk van hoge kwaliteit, verzorgt IanusWeb ook dit graag voor u.

Meer weten...

over wat IanusWeb voor jou kan betekenen?